maandag 13 februari 2017

lidl folder den haag

Lidlis een Duitse supermarktketen in de kortingen. Het bedrijf is actief in een groot deel van Europa, met ongeveer 8.000 winkels in meer dan 23 landen. Er zijn plannen voor verdere expansie in andere Europese landen (Oost), de Verenigde Staten en Canada. lidl folder den haag De winkel wordt gedekt door Lidl Stiftung & Co. KG, een Duitse commanditaire vennootschap. Hoofdkantoor in Neckarsulm (Baden-Württemberg). Het hoofdkantoor van de Nederlandse tak gevestigd in Huizen vestigingen België (incl. Luxemburg) gecoördineerd vanuit Merelbeke.

Niet een deal niet te missen met de digitale versie van onze brochure! Kijk nu eens naar hem. Lidl - die reclame biedt brochures Lidl bieden folders en Lidl Lidl winkel. Posters supermarkt. Wat is Lidl biedt deze week. Lidl winkel in de buurt.

Lidl is ontstaan ​​uit een groothandel gesticht door Joseph in 1930 onder de naam van Schwarz -Sortimentsgroßhandlung Schwarz Lebensmittel. Ook in de Schwarz partnership met Südfrüchte Grosshandel Lidl & Co groothandel Dit was de oorsprong van de vruchten, maar na verloop van tijd is uitgegroeid tot een food groothandel.

Toen Dieter Schwarz, Joseph's vader - met Ludwig Lidl - week gericht op het creëren van een korting formaat. In 1973 opende de eerste Lidl deur in Ludwigshafen. Voor de indeling van de winkel kijken vooral Aldi formule. Geen muzak en verkochte producten uit de doos. Kaufland, het zusterbedrijf van Lidl, een supermarktketen. Zij is hoofdzakelijk actief in Duitsland en Oost-Europese landen.