maandag 21 november 2016

dirk folder week 38 2016

Dirk brochures en informatie over de opslag. dirk folder week 38 2016 Advertising supermarkt Wat is Dirk gaan deze week. Dirk winkels in de buurt. Dirk alle huidige label Reclamefolder.nl

Geldig van 20 november T / M 26 november blader gemakkelijk door een nieuw voorstel Dirk in deze map. Dirk pakket vol aanbiedingen en het is nog steeds 6 dagen ... Dirk prijzen voor reclame, promotie, het aanbieden van een aantrekkelijk en.

Dirk is een Nederlandse supermarktketen die 110 winkels exploiteert, veel van zijn winkels tot 2014 onder de naam van zijn stichter; Dirk van den Broek, de dochteronderneming is een onderdeel van het conglomeraat Detailresult bedrijf omvat ook apotheek apotheek Dirx, herberg Dirck III, D- groepsreizen en dining "D- stop. "houd de focus op low-cost materialen. Ze was betrokken bij de organisatie voor Superunie affiliates vooral in en rond de Randstad, met een aantal gebieden in het oosten van het land. De hoofdvestiging bevindt zich in Zaandam.

drogist Dirk van den Broek (Amsterdam, 27 maart 1924), die open staat voor de zuivelindustrie geval is. Mercatorplein In Amsterdam in 1942. In 1948, de omzetting van zuivel winkel self-service voor de eerste keer in 1953, opende hij de eerste supermarkt. Bilderdijkstraat / Kinkerstraat in Amsterdam het bedrijf na het werken in verschillende restaurants, waaronder drie in Amsterdam genaamd "Dirk Dirckz" eenvoudig en restaurants Osdorpplein naam "Dirk III Eethuysje" fast food restaurant achteraf. Genaamd "Happy Dick.".